CasaTunes

CasaTunes multi-room glazbeni sustav - multi-room audio system
SKU: CasaTunes

PDF Preuzimanje brošurePDF Preuzimanje pregleda modela


Što je to CasaTunes Multi-room?

CasaTunes je glazbeni multi-room sustav - namijenjen za slušanje glazbe u više prostorija, s time da se u svakoj prostoriji može individualno birati izvor glazbe i podešavati glasnoća.

Najmanji CasaTunes sustav podržava 3 prostorije, a najveći 24. Sustav je moguće proširiti s 5 do 10 dodatnih prostorija putem Apple Airplay tehnologije za bežično povezivanje putem računalne mreže - Wi-Fi.

Na koji način se upravlja glazbom?

Sustavom se može upravljati na više načina:

  • putem CasaTunes aplikacije instalirane na pametni telefon ili tablet (Apple i Android)
  • web sučeljem putem internet preglednika
  • zidnim upravljačem s tipkama i ekranom

U slučaju da se glazba sluša s Apple uređaja, zahvaljujući Apple AirPlay tehnologiji nije potrebno nikakvo dodatno sučelje, glazba se direktno emitira u sustav odnosno u prostoriju.

Koji su mogući izvori glazbe?

CasaTunes sadrži disk velikog kapaciteta za pohranu glazbe, a može i direktno pristupati glazbi sa ostalih računala spojenih u mrežu. Podržani su svi standardni formati, uključujući i FLAC.

Putem Interneta moguće je slušati radio postaje - servisi poput BBC, CBC, JAZZRADIO.com®, SHOUTcast®, SKY.FM®, SomaFM i TuneIn®.

Na raspolaganju su i muzički servisi poput Grooveshark®, SiriusXM®, Slacker, Spotify® i Pandora®.

Integrirani CD player postoji kao opcija, ovisno o modelu.

CasaTunes sadrži i klasične linijske ulaze, za spajanje reproduktora poput CD playera i slično.

Kako se spajaju pojačala i zvučnici?

Žičane prostorije (pojačala) se spajaju kabelom putem analognih linijskih izlaza. Modeli CT-4+ i CT-8+ sadrže i digitalni optički izlaz.

CasaTunes može raditi sa svom standardnom audio i Hi-Fi opremom (predpojačalima, pojačalima, zvučnicima, aktivnim zvučnicima...).

Pomoću Wi-Fi-ja i Apple AirPlay-a moguće je bežično spojiti prostorije - putem AirPlay receivera ili aktivnih AirPlay zvučnika.

Oznake proizvoda